اسکنر پلاستک مدل eScan A350 Plustek eScan A350 Enterprise Scanner

(0) 3

معرفی کلی

تکنولوژی اسکن: CIS

تعداد اسکن روزانه: 6000 برگ

سرعت اسکن رنگی: 25 برگ در دقیقه

حداکثر سایز اسکن: A4

کد محصول
برند
ناموجود
برای اطلاع یافتن از موجود شدن این کالا زنگوله را بزنید!

اسکنر پلاستک مدل A350

نام لاتین: Plustek eScan A350 Enterprise Scanner

معرفی کلی

اسکنر پلاستک مدل A350 ازجمله اسکنرهای اسناد تولیدشده توسط شرکت Plustek است که به‌مانند اسکنر A320L قابلیت تشخیص متون OCR را دارد. حداکثر سایز اسکن در آن A4 است و سینی آن ظرفیت 50 برگ کاغذ را دارد. این اسکنر قادر است که در هر دقیقه 25 برگ کاغذ را به‌صورت رنگی و سیاه‌وسفید و کیفتی معادل با 600dpi به چاپ برساند.

اسکنر A350 از یک صفحه‌نمایش لمسی رنگی 7 اینچی بهره می‌برد که کاربری دستگاه را بسیار راحت کرده است. بدون نیاز به نصب نرم‌افزار جانبی خاصی از طریق پورت USB2.0 به کامپیوتر وصل می‌شود و هم‌چنین قادر است که حتی در صورت وصل نبودن به کامپیوتر، سند اسکن شده را مستقیما به‌حساب های آنلاین نظیر SharePoint و دیگر مقاصد ارسال کند.

قیمت اسکنر پلاستک a350

اسکنر A350

اسکنر پلاستک 350 را می‌توان با استفاده از درگاه یو اس بی 2 در شبکه کامپیوتری بین همکاران خود به اشتراک بگذارید و این در صورتی است که خود دستگاه اسکنر نیازی نیست که به کامپیوتر وصل باشد که این قابلیت می‌تواند باعث کاهش هزینه‌ها و افزایش عملکرد شود. قابلیت تغذیه خودکار کاغذ ADF را دارد که بسته به وزن سند و کاغذ مصرفی ظرفیتی حداکثر برابر با 50 برگ را دارد.

اسکنر A350 دارای غلتک‌های با عمر مفید طولانی هستند و تنها با لمس یک دکمه در صفحه نمایشگر آن عملیات دیجیتالی شدن سندها و عکس‌های کاغذی انجام می‌شود. هم‌چنین می‌توانید در صورت نیاز، به برش و تنظیم سند نیز قبل از اسکن اقدام کنید. رابط کاربری آن را می‌توانید سفارشی‌سازی کنید تا سرعت کار بهبود یابد.

بازگشت
ارتباط با پشتیبانی در تلگرام
ارتباط با پشتیبانی در واتس‌اپ
ارتباط با پشتیبانی در ایتا
rubika
ارتباط با پشتیبانی در روبیکا