دوشنبه 29 اردیبهشت 1404
تکنومگ خانه پرینتر راهنمای خرید و مقالات ماشین های اداری ایران
برو به فروشگاه
  • ورود
  • پرینتر و اسکنر
  • کاغذ
    • کاغذ a4
  • کارتریج
  • مانیتور و ویدئو پروژکتور
  • تجهیزات فروشگاهی
  • تصفیه هوا
  • ویدئو های آنباکس
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • پرینتر و اسکنر
  • کاغذ
    • کاغذ a4
  • کارتریج
  • مانیتور و ویدئو پروژکتور
  • تجهیزات فروشگاهی
  • تصفیه هوا
  • ویدئو های آنباکس
برو به فروشگاه
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تکنومگ خانه پرینتر راهنمای خرید و مقالات ماشین های اداری ایران
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

نوشته ها » گیمینگ » 12 نکته اساسی برای انتخاب بهترین مانیتور گیمینگ!

12 نکته اساسی برای انتخاب بهترین مانیتور گیمینگ!

توسط پوریا عزیزی
2 سال پیش
در گیمینگ, مانیتور و ویدئو پروژکتور
مدت زمان مطالعه: 14 دقیقه
1
0
راهنمای خرید مانیتور گیمینگ
1
اشتراک گذاری ها
54
بازدیدها
مقاله رو ببر تلگراممقاله رو ببر واتساپ

مانیتورها، پنجره‌ای رو به نمایش قابلیت‌های رایانه‌ها هستند. اگر نمایشگرها را از دنیای کامپیوترها دور کنیم، با فضایی سرد و بی احساس مواجه خواهیم شد. با وجود مانیتورهاست که ما می‌توانیم به تماشای بازی‌های گیمینگ؛ فیلم‌های مختلف یا تماشای عکس‌ها و ویرایش آنها بپردازیم، متون مختلف را بخوانیم، در وب‌سایت‌‌های مورد علاقه‌مان جستجو کنیم و… .

باتوجه به افزایش قیمت و کاهش موجودی مانیتورها در بازار ایران، امروز ما در وبلاگ خانه پرینتر، قصد داریم در یک مقاله‌ی جامع و کامل درباره‌ی بهترین ویژگی‌های مانیتورهای گیمینگ با شما سخن بگوییم. در واقع، قصد داریم، یک راهنمای خرید مانیتور گیمینگ جامع و کاربردی در اختیارتان بگذاریم. اگر به این مبحث علاقه‌مند هستید؛ تا انتهای آن همراه‌مان باشید.

مهم‌ترین ویژگی‌ها در راهنمای مانیتور گیمینگ

در این قسمت، قصد داریم به تعریف و بررسی مهمترین ویژگی‌ها در خرید مانیتور بپردازیم. پس همچنان همراه ما باشید.

1.     رزولوشن (Resolution)

مگر می‌شود درباره‌ی خرید مانیتور گیمینگ صحبت کرد و حرفی از رزولوشن نزد؟ وضوح و Resolution بالا، نشان دهنده‌ی تعداد پیکسل بیشتر و در نتیجه کیفیت و وضوح بصری بالاتر است. صفحه نمایشگرهای امروزی Resolution های متنوعی دارند، بهترین رزولوشن‌های بازی عبارتند از:

  • 1080p (Full HD)
  • 1440p (QHD/2K)
  • 2160p (UHD/4K)
  • رزولوشن p4320 ( FUHD/8K)

البته مدل‌های 5K و حتی 10K نیز در بازار موجود هستند، اما به دلیل قیمت بالا، اندازه مانیتور و وضوح تصویر، استفاده از آنها چندان رایج نیست.

بهترین مانیتورهای گیمینگ
انتخاب بهترین و متناسب‌ترین مانیتور گیمینگ، ارتباط زیادی با بودجه و خروجی مورد نظرتان دارد.

2.انواع صفحه نمایش مانیتور رایانه

اغلب ما این روزها با انواع صفحه نمایش LED، LCD و OLED آشنایی داریم. صفحه نمایش‌های LCD ساده‌ترین و ارزان‌ترین نوع هستند. پس از آنها، مانیتورهای LED وارد بازار شدند. این نوع صفحه نمایش، خود نوعی از مانیتور LCD است، با این تفاوت که روشنایی یکنواخت‌تر، طراحی باریک‌تر و کیفیت تصویری بهتری دارد. مانیتورهای OLED جدیدترین و گران‌ترین نوع صفحه نمایش‌هاست. این نوع از دو مدل قبلی باریک‌تر، روشنایی و کنتراست بالاتر و توانایی بیشتری برای نمایش رنگ مشکی دارد.

3.انواع پنل صفحه نمایش

در حال حاضر سه نوع پنل صفحه نمایش در مانیتورها وجود دارد که عبارتند از:

  • پنل رشته‌ای تابیده یا TN(Twisted Nematic) که در صفحه نمایش‌های LCD استفاده می‌شوند.
  • پنل IPS (In-Plane Switching) یا سوئیچینگ، توسط برند معتبر «هیتاچی» به بازار معرفی شد.
  • پنل چیدمان عمودی VA یا (Vertical Alignment) توسط برند معتبر سامسونگ معرفی شد. این شرکت کره‌ای از این تکنولوژی با نام (Super Vertical Alignment) در محصولاتش استفاده کرد.

هرسه مدل فنآوری در صفحه نمایشگرهای LCD استفاده می‌شود. اما تفاوت اصلی آنها با هم در نحوه چیدمان ملکول‌ها و تغییراتی است که در زمان اعمال ولتاژ، اتفاق می‌افتد. وضوح تصویر، زاویه دید و باز تولید رنگ در پنل IPS بهتر از نوع TN است. پنل TN، قدیمی‌ترین تکنولوژی را دارد و امروزه کمتر از گذشته تولید و روانه‌ی می‌شود. این مدل، ارزان‌تر و حتی سریع‌تر از نوع IPS است. پنل VA از نوع TN بهتر بوده و در عین حال از IPS نیز ارزان‌تر است.

جدول IPS و TN و VA
اگر به رنگ صفحه نمایشگر حساس نیستید و بیشتر بازی‌هایتان آنلاین و چند نفره است، مانیتور با پنل TN را انتخاب کنید. این مدل قیمت مناسبی دارد و سرعت پاسخگویی و نرخ به روزرسانی خوبی دارد.

4.اندازه صفحه نمایش

از آنجا که برخلاف تلویزیون که از فاصله‌ی دور به تماشای آن می‌پردازیم، مانیتورها را از فاصله‌ی نزدیک استفاده می‌کنیم. توجه به اندازه‌ی آنها، از جمله ویژگی‌هایی است که در خرید مانیتورهای گیمینگ باید به آن توجه کنید. هرچه صفحه نمایش بزرگ‌تر باشد، لذت بیشتری از بازی و تماشای ویدیو آن خواهید داشت.

اندازه صفحه نمایش‌های بازی‌های گیمینگ

نمایشگرها، اندازه‌های مختلفی دارند. در این قسمت، سعی می‌کنیم به انواع مانیتورهای گیمینگ اشاره می‌کنیم:

·       مانیتورهای 20 اینچ و پایین‌تر

ارزان‌ترین مانیتورهای گیمینگ، مدل‌های 19 و 20 اینچی هستند. این نمایشگرها، اغلب برای کارهای معمولی وب‌گردی، انجام کارهای اینترنتی و یا کار با آفیس استفاده می‎شوند و کمتر به عنوان مانیتور گیمینگ به کار گرفته می‌شوند.

·       مانیتورهای 21 تا 26 اینچی

بهترین اندازه صفحه نمایشگر، برای اغلب کاربران 21 تا 26 اینچ است. از این نمایشگرها برای کار، تصاویر ویدیویی و حتی گیمینگ استفاده می‌شود. اگر قصد تهیه مانیتور با رزولوشن 1080p دارید، حواس‌تان باشد، صفحه نمایشگرتان بزرگ‌تر از 24 اینچ نباشد.

·       مانتیورهای 27 اینچی و بزرگ‌تر

نمایشگرهای بالای 27 اینچ، نیاز به فضای کار بیشتری دارند و برای ویرایش تصاویر، کارهای گرافیکی، انیمیشن‌سازی و گیمینگ استفاده می‌شوند.

ابعاد صفحات نمایشگر
اگر قصد خرید مانیتور بزرگ دارید، حتما به نسبت ابعاد آن توجه کنید، رایج‌ترین نسبت ابعاد صفحات نمایشگر، 16:9 و 16:10 است.

5.رزولوشن مناسب برای اندازه‌های مختلف مانیتور

وضوح تصویر با ابعاد آن ارتباط مستقیم دارد. برای مانیتورهای 19 اینچی و یا کوچک‌تر، حداقل وضوح تصویر HD است. رزولوشن 1080P یا Full HD  مناسب صفحه‌های نمایشگر تا 25 اینچ، رزولوشن 2K برای صفحات نمایشگر 27 تا 35 اینچ و رزولوشن 4k برای مانتیورهای بالای 32 اینچ مناسب است.

6.نرخ تازه سازی تصویر (Refresh Rate)

منظور از رفش ریت مانیتور، تعداد به روزرسانی‌هایی است که مانیتور در کمتر از یک ثانیه انجام می‌دهد. این ویژگی مشخص می‌کند، هر نمایشگر چند فریم را می‌تواند در یک ثانیه به نمایش بگذارد و با واحد (هرتز/Hz) اندازه‌گیری می‌شود.

7.زمان واکنش (Response Time)

زمان واکنش یا  Response Time، یکی دیگر از ویژگی‌‌هاست که در خرید بهترین مانیتورهای گیمینگ باید به آن توجه کنید. Response Time به مدت زمانی گفته می‌شود که صفحه نمایش از یک رنگ به رنگ دیگر تبدیل می‌گردد. هرچه این زمان کمتر باشد، حرکات دوربین راحت‌تر و روان‌تر خواهد بود. هرچه زمان پاسخ طولانی‌تر باشد، تصویر تارتر خواهد بود. چون پیکسل‌ها در حین حرکت سریع دوربین، زمان کافی برای جابه‌جایی بین رنگ‌ها را ندارند.

Response Time
هرچه زمان واکنش مانیتور کمتر باشد، انتخاب بهتری انجام داده‌اید و تصویری تازه‌تری مشاهده می‌کنید.

8.ضریب کنتراست (Contrast ratio)

ضریب کنتراست یا Contrast ratio یکی دیگر از مشخصه‌های تصویر است که در خرید مانیتور گیمینگ، باید به آن توجه کنید. ضریب کنتراست، به نسبت روشنایی درخشان‌ترین رنگ قابل نمایش در مانیتور به تیره‌ترین رنگ آن، یعنی مشکی اشاره می‌‎کند. هرچه این ضریب بیشتر باشد، یعنی عمق رنگ مشکی  و میزان روشنایی رنگ روشن بهتر است.

9.روشنایی مانیتور (Brightness)

Brightness  یا روشنایی مانیتور نیز از جمله ویژگی‌هاست که در راهنمای خرید مانیتور گیمینگ باید به آن توجه کنید. منظور از روشنایی مانیتور، شدت بیشترین میزان رنگ سفیدی است که نمایشگر قادر به تولید آن است.

روشنایی مانیتور
Brightness مطلوب مانیتورها در اتاق، 120 الی 150 نیت است.

10.مانیتور خمیده یا تخت

با حضور مانیتورهای (Curved) از سال 2014، دیگر مانیتورهای تخت، تنها گزینه برای خرید صفحه‌ی نمایشگر نیستند. یکی دیگر از ویژگی‌ها که در راهنمای مانیتور گیمینگ باید به آن توجه کنید، خمیده یا تخت بودن مانیتور است. از آنجا که دنیای پیرامون ما نیز مسطح نیست، مانیتورهای خمیده، تصاویر واقعی‌تری از دنیای سه بعدی، به نمایش می‌گذارند و تجربه‌ی بازی بهتری در اختیار گیمرها می‌گذارند. نمایشگرهای خمیده به نسبت نوع تخت، میدان دید وسیع‎تری دارند؛ اما بازتاب نور و درخشش اشیاء پیرامونشان بیشتر است که ممکن است شما را در حین کار اذیت کند.

11.تکنولوژی G-Sync و FreeSync در مانیتورهای گیمینگ

G-Sync و FreeSync دو فنآوری هستند که توسط انویدیا ( NVIDIA )، کمپانی آمریکایی تولید کننده کارت گرافیک و ای‌ام ‌دی (AMD) شرکت صنایع الکترونیکی چند ملیتی و سازنده پردازنده و چیپست، برای رفع مشکل (Screen Tearing) وارد بازار شدند. منظور از Screen Tearing، ناهماهنگی میان تعداد فریم‌های تولید شده توسط کارت گرافیک و مانیتور است که اغلب اتفاق می‌افتد.

برای درک بهتر Screen Tearing اجازه دهید، بیشتر آن را توضیح دهیم. در بازی‌های گیمینگ، زمانیکه نرخ فریم دهی بیشتر از نرخ نوسازی باشد، تصویر مانیتور با اختلال مواجه می‌شود و قادر نیست، تمامی فریم‌های ارسالی از سوی کارت گرافیک را به نمایش بگذارد. گاهی نیز پیش از نمایش کامل فریم قبلی، نمایش فریم بعدی آغاز می‌شود که باعث بروز پدیده  Tearing و نمایش هر دو تصویر با هم می‌گردد.

تکنولوژی Adaptive Sync به مانیتورها کمک می‌کند تا پدیده‌ی Adaptive Sync در آنها کمتر اتفاق بیفتد. G-Sync و FreeSync دو نمونه از Adaptive Sync هستند که در ارائه تصاویر بهتر در گیمینگ موثرند. اغلب مانیتورهای جدید یکی از این دو تکنولوژی را دارند. بنابراین در راهنمای خرید مانیتور گیمینگ، یکی دیگر از ویژگی‌ها که باید در نظر بگیرید، توجه به سازگاری کارت گرافیکی و مانیتور، با یکی از این دو تکنولوژی است.

12.  پورت‌های مانیتورهای گیمینگ

توجه به پورت‌ها نیز از جمله ویژگی‌هاست که در راهنمای خرید مانیتور گیمینگ باید به آن توجه کنید. این روزها، اغلب مانیتورهای گیمینگ باید چند پورت را حتما داشته باشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد:

  • پورت DisplayPort 1.4، یک رابط دیجیتالی موثر برای انتقال سیگنال‌های صوتی و تصویری با کیفیت است.
  • پورت HDMI 1.4 / 2.0 با وجود کارایی فراوانش، از رفرش ریت با رزولوشن بالاتر از DisplayPort پشتیبانی نمی‌کند.
  • خروجی صوتی 5 میلی‌متری، ورودی صوتی ۳.۵ میلی‌متری و یک یا چند پورت USB نیز از جمله ویژگی‌هاست که در خرید مانیتور گیمینگ باید به آنها توجه کنید.
خرید مانیتور گیمینگ
پیش از خرید مانیتور گیمینگ، نرخ تازه سازی، سرعت پاسخگویی و قابلیت فنآوری‌هایی همچون G-Sync و یا FreeSync صفحه نمایش را بررسی کنید.

و اما در آخر…

مانیتورها عملکرد ویژه و منحصر به فردی دارند. آنها همچون رگ حیاتی در رایانه‌ها هستند و تمامی ویژگی‌ها و قابلیت‌های کامپیوتر را به نمایش می‌گذارند. ما در خانه پرینتر، سعی کردیم، به 12 نکته‌ی اساسی در زمینه‌ی خرید مانیتور گیمینگ اشاره کنیم. با توجه به نکات جامع و کاربردی که اشاره شده، شما قادر خواهید بود، بهترین مانیتور گیمینگ بازار را خریداری کنید.

خانه پرینتر، یک فروشگاه خرید اینترنتی زیر مجموعه شرکت «سرزمین کالاهای هوشمند خاورمیانه» است. در این فروشگاه ما مدعی هستیم، تمامی محصولات‌مان با ضمانت «اصل بودن کالا» و «پایین‌ترین قیمت» به مشتریان عرضه می‌شود. با ثبت نام در سایت ما، شما می‌توانید یک مسیر مطمئن و راحت، برای خرید انواع مانیتور، پرینتر، اسکنر، انواع کاغذ، ویدیو پروژکتور، فکس و … داشته‌باشید. کافی است، یک بار از محصولات ما خریداری کنید، تا متوجه‌ی کیفیت خوب آنها شوید.

برچسب ها: گیمینگمانیتورویدئو پروژکتور

پست های مرتبط

مزایا و معایب ویدئو پروژکتورهای خانگی
مانیتور و ویدئو پروژکتور

مزایا و معایب ویدئو پروژکتورهای خانگی

17 اردیبهشت 1404
4
معرفی بهترین برند های مانیتور کامپیوتر در سال 2024
راهنمای خرید

معرفی بهترین برند های مانیتور کامپیوتر در سال 2024

14 اردیبهشت 1404
24
مقایسه مانیتورهای جی پلاس و ال جی
مانیتور و ویدئو پروژکتور

مقایسه مانیتورهای جی پلاس و ال جی

26 آذر 1403
59
mini projector vs projector
مانیتور و ویدئو پروژکتور

خرید مینی پروژکتور یا پروژکتور معمولی؟

17 آبان 1403
62
کاغذ a4 کاغذ a4 کاغذ a4

دسته بندی فروشگاه

  • پرینتر
  • کاغذ A4
  • لوازم تحریر
  • دستگاه کپی
  • اسکنر
  • ویدئو پروژکتور
  • تجهیزات فروشگاهی و بانکی
  • کارتریج لیزری
  • رول حرارتی (رول کارتخوان)
  • باتری
  • مانیتور
  • خانه پرینتر
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • استخدام در خانه پرینتر
  • قوانین
TECHNOMAG KHANEPRINTER

© 2014- کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت سرزمین کالا های هوشمند خاورمیانه محفوظ است. استفاده از تمامی مطالب تکنومگ خانه پرینتر، برای اهداف تجاری ممنوع میباشد. خانه پرینتر

خوش آمدید!

به حساب خود در زیر وارد شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم
  • پرینتر و اسکنر
  • کاغذ
    • کاغذ a4
  • کارتریج
  • مانیتور و ویدئو پروژکتور
  • تجهیزات فروشگاهی
  • تصفیه هوا
  • ویدئو
  • برو به فروشگاه