کاغذ A4

فیلتر
مرتب‌سازی
مرتب سازی بر اساس
کاغذ A4 کپی مکس Copimax paper A4
کاغذ A4 کپی مکس Copimax paper A4
 
175,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل Executive بسته 500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس مدل Executive بسته 500 عددی
 
175,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل KNS بسته 500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس مدل KNS بسته 500 عددی
 
170,000 تومان
کاغذ A4 سل پرینت Cell print A4 paper
کاغذ A4 سل پرینت Cell print A4 paper
 
185,000 تومان
کاغذ A4 دبل آ  Double A paper A4
کاغذ A4 دبل آ Double A paper A4
 
220,000 تومان
کاغذ رنگی کپی مکس سایز a4 بسته 500 برگی
کاغذ رنگی کپی مکس سایز a4 بسته 500 برگی
 
260,000 تومان
کاغذ A4 هیما بسته 500 برگی
کاغذ A4 هیما بسته 500 برگی
 
178,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل EXCLLENT80
کاغذ A4 کپی مکس مدل EXCLLENT80
 
175,000 تومان
کاغذ رنگی A4 کپی مکس 10 رنگ
کاغذ رنگی A4 کپی مکس 10 رنگ
 
370,000 تومان
کاغذ رنگی کپی مکس a4 بسته 500 برگی
کاغذ رنگی کپی مکس a4 بسته 500 برگی
 
170,000 تومان
کاغذ A4 نامدار مدل premium
کاغذ A4 نامدار مدل premium
 
175,000 تومان
کاغذ A4 نامدار مدل popular
کاغذ A4 نامدار مدل popular
 
168,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس DIGITAL Executive
کاغذ A4 کپی مکس DIGITAL Executive
 
175,000 تومان
کاغذ A4 سل پرینت بسته 5 عددی
کاغذ A4 سل پرینت بسته 5 عددی
 
1,050,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس بسته 2500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس بسته 2500 عددی
 
970,000 تومان

قیمت کاغذa4

انتخاب و خرید کاغذ a4 مناسب برای مصارف اداری، آموزشی و حتی خانگی مسئله مهمی است چراکه خرید کاغذ A4 بی‌کیفیت و نامرغوب و استفاده از آن در طولانی‌مدت، می‌تواند به دستگاه‌های مورداستفاده شما مانند پرینتر و یا دستگاه کپی آسیب جدی وارد کند. جنس مواد به‌کاررفته در ساخت کاغذ a4 و همچنین نحوه برش و فرآوری آن در قیمت کاغذ a4 اثرگذار است.

خرید برگه a4

کاغذ a4 موجود در بازار دربسته‌های 500 عددی، روانه بازار می‌شوند که البته برای مصارف اداری و شرکتی که حجم بالایی از مصرف کاغذ رادارند این بسته‌ها در کارتن بسته‌بندی می‌شوند که هر کارتن حاوی 5 بسته یا 2500 برگه کاغذ a4 می‌شود. خرید اینترنتی کاغذ a4 علاوه بر اینکه باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه می‌شود، شمارا قادر می‌سازد که انتخابی دقیق و درست در خرید کاغذ آ4 داشته باشید.

کاغذ آ4

مرکز پخش کاغذa4

برندهای مختلفی از کاغذ a4 در بازار موجود هست که می‌توان به کاغذ a4 دبل آ، کاغذ a4 کپی مکس و کاغذ a4 هیما و کاغذ a4 سل پرینت اشاره کرد که برحسب نیاز و استفاده روزانه خود می‌توانید اقدام به سفارش و خرید عمده کاغذ a4 نمایید. اکثر سازمان‌های اداری و تجاری و شرکت‌های بزرگ و سازمان‌های آموزشی از مشتریان و خریداران عمده کاغذ آ4 هستند.

پخش کاغذ آ4

مرغوب‌ترین کاغذa4

بسیاری از کاغذهای a4 موجود در بازار یا وارداتی هستند و یا اینکه در داخل کشور توسط دستگاه‌های مخصوص برش لیزری خورده و در ابعاد و سایزهای مختلف تولید و بسته‌بندی می‌شوند. کاغذ a4 کپی مکس نمونه‌ای از کاغذهایی است که به‌صورت لیزری در داخل کشور برش داده‌شده است و از کیفیت و مرغوبیت بالایی برخوردار است، البته برخی از برندهای مطرح در تولید کاغذ a4 نظیر برند دبل آ به‌صورت وارداتی در بازار کاغذ موجود است.

در این قسمت به چند نکته کاربری در مورد کاغذ آ4 میپردازیم، همچنین میتوانید اطلاعات کامل تری در بخش تکنومگ خانه پرینتر بخوانید.

وزن (گرماژ) کاغذها چیست و چه کارایی دارد؟

تا به حال واژه گرماژ کاغذ را شنیده‌اید؟ اگر برای خرید کاغذ A4 مراجعه کرده باشید، فروشنده درباره گرم کاغذ از شما سوال می‌پرسد و اگر شما با این مسئله آشنایی نداشته باشید، نمی‌دانید که باید چه بگویید و اصلا گرماژ کاغذ چیست؟
گرماژ کاغذ، یکی از مهم‌ترین فاکتورها در تعیین کیفیت کاغذ است که منظور جرم کاغذ در یک مترمربع است. به طور مثال، وقتی گفته می‌شود، کاغذی با گرماژ 80، یعنی یک مترمربع آن 80 گرم وزن دارد. واحد گرماژ GSM یا  g/m۲ است . گرماژ کاغذ در واقع وزن آن بوده و بستگی به نوع کاغذ دارد. هرچه کاغذی باکیفیت‌تر باشد، وزن آن بیشتر و در نتیجه قیمت بالاتری دارد. کم‌ترین میزان گرماژ کاغذ ۳۸ گرم است. استاندارد گرماژ کاغذهایی که در پرینتر یا دستگاه کپی استفاده می‌شود، ۸۰ گرم هستند. برای دستگاه فتوکپی مسئله وزن کاغذ حساس‌تر بوده و با اندکی بالا و پایین شدن، دستگاه کارایی‌اش از دست می‌دهد.

برگه آ4

گرماژهای کاغذ و مقوا با توجه به نوع استفاده با یکدیگر فرق می‌کند. در این قسمت لیستی از انواع وزن کاغذها را در اختیارتان قرار می‌دهیم:
۱. کاغذ تحریر ۷۰ گرمی
کاغذهای تحریری ۷۰ گرم بیشتر برای پرینترها، دستگاه‌های کپی و نوشت‌افزارهای روزانه استفاده می‌شوند.
۲. کاغذ تحریر ۹۰ گرمی
کاغذهای تحریر ۹۰ گرمی، یکی از رایج‌ترین نوع کاغذهای مصرفی در پرینترها هستند. این کاغذها برای اداره‌ها و شرکت‌هایی استفاده می‌شوند که به طور پیوسته با چاپ موضوع‌های ساده سر و کار دارند.
۳. کاغذ تحریر ۱۰۰ گرمی
کاغذهای ۱۰۰ گرمی بسیار انعطاف‌پذیر بوده و به راحتی تا می‌شوند. از این محصولات برای تولید بروشور معرفی محصولات و خدمات استفاده می‌شوند.
۴. کاغذ تحریر ۱۲۰گرمی
کاغذهای ۱۲۰ گرمی وزن به نسبت بالایی دارند و برای کاتالوگ و یا کارهای بسیار حرفه‌ای کاربرد دارند.
۵. کاغذ بریستول ۱۴۵ گرمی
کاغذهای بریستول، در واقع همان مقواهای سبک وزن هستند که به عنوان پاکت پستی استفاده می‌شوند.
6. مقوای کارتی 180 Index Board گرمی
همانطور که مشخص است، این کاغذ به عنوان مقوا با گرماژ ۱۸۰ گرم، برای چاپ محصولات مختلف بایگانی، پوشه و جلد جزوه استفاده می‌شود.
7. مقوای کارتی 200 Index Board گرمی
این نوع مقوا با گرماژ ۲۰۰کمی از مقوای ۱۸۰ سنگین‌تر بوده و برای تولید جاکتابی، پاکت و نوشت افزارهای اداری استفاده می‌شود.
8. مقوای کارتی 300 Index Board گرمی
گرماژ ۳۰۰ سبب شده تا مقوا سنگین و حرفه‌ای به نظر بیاید و در محصولاتی که گرماژ باید بالا باشد از این نوع مقوا استفاده می‌شود.

کاغذ تحریر چیست و چند مدل کاغذ تحریر داریم؟

مرسوم‌ترین و رایج‌ترین نوع کاغذ، کاغذ تحریر است که مصارف گوناگونی دارد. این نوع کاغذ، در انواع گرماژ مختلف بین ۵۰ تا ۱۲۰گرم در بازار موجود بوده و برای چاپ و نوشتن دستی استفاده می‌شود.
کاغذ تحریر سطح بافت‌داری دارد و در حین نگارش، جوهر خودکار به راحتی جذبش می‌شود. این نوع کاغذ را بیشتر در مراکز و سازمان‌های دولتی استفاده می‌کنند.
دلیل کیفیت مختلف کاغذ تحریر، خمیر آن است.اغلب خمیرهای کاغذی که برای چاپ کتاب استفاده می‌شود، رنگشان سفید بوده و بسیار باکیفیت هستند. اما خمیر کاغذی که برای تهیه روزنامه و مقواهای نازک استفاده می‌کنند، تیره‌تر بوده و کیفیت کمتری دارد. از کاغذ تحریر برای تهیه روزنامه، مجله، کتاب، کاتالوگ و … استفاده می‌شود.

کاغذهای تحریر به دو دسته تقسیم می‌شوند که عبارتند از:

  • پوشش‌دار یا اندودشده (Coated)

کاغذهای پوشش‌دار یا کاغذهای اندودشده، Coated به کاغذهایی گفته می‌شوند که سطح آنها از مواد شیمیایی و پلمیری مختلفی همچون کلسیم کربنات و یا گچ پوشیده شده‌است. این کاغذها نسبت به کاغذهای معمولی کیفیت بهتری دارند، نرم‌تر و لطیف‌تر بوده و جذب جوهر آنها آسان‌تر و بهتر است.

  • بدون پوشش یا اندودنشده (Un Coated)

کاغذهای بدون پوشش یا اندودنشده، کاغذهایی هستند که به طور مستقیم از خمیر کاغذ تهیه می‌شوند. این نوع کاغذها، قدرت جذب بسیار بالایی دارند و در هنگام نوشتن یا چاپ، جوهر به سمت دیگر کاغذ نفوذ نمی‌کند.

انواع کاغذ تحریر از لحاظ ابعاد و اندازه

کاغذ تحریر از لحاظ ابعاد و اندازه به دو دسته A و B تقسیم می‌شود. شناخته‌ترین اندازه کاغذهای تحریر، کاغذهای سری A هستند. کاغذ A1 از همه بزرگ‌تر و کاغذ A10 از همه کوچک‌تر است. البته ابعاد بزرگ‌تر از این دو نیز در انواع سایز کاغذ وجود دارد که برای بسته‌بندی و ارسال عمده کاغذ استفاده می‌شود.

انواع سایز کاغذ تحریر
انواع سایز کاغذ تحریر

کاغذهای تحریر چه ویژگی‌هایی دارند؟

در این قسمت به صورت خلاصه در مورد ویژگی‌ها و مزایای کاغذ تحریر صحبت خواهیم کرد:
1) کاغذ تحریر سطح صاف و براقی دارد.
2) کاغذ تحریر در صنایع مختلف کاربرد دارد.
3) رنگ سفید کاغذ تحریر موجب خوانایی بیشتر و کیفیت بالای چاپ آن می‌شود.
4) کاغذ تحریر استحکام و مقاومت بالایی دارد و همین مسئله موجب شده تا از آن برای چاپ اسناد و مدارک استفاده کنند.
5) قدرت جذب جوهر کاغذ تحریر بسیار بالاست.

تفاوت کاغذ گلاسه با کاغذ تحریر در چیست؟

کاغذ تحریر سطح بافت‌داری داشته و قدرت جذب آن بالاست. از این کاغذ بیشتر برای نوشتن استفاده می‌شود. کاغذ گلاسه نیز سطحش براق و صاف بوده، اما بدون بافت است و همین مسئله موجب شده تا جوهر جذب بافت کاغذ نشده و روی سطح کاغذ باقی بماند و تصاویر شفافیت رنگ و کیفیت چاپ بهتری داشته باشند.

و اما در آخر…
همانطور که متوجه شده‌اید، کاغذ تحریر یکی از انواع پرکاربرد کاغذ است که از آن بیشتر برای چاپ متون متنی استفاده می‌کنند. چنانچه قصد خرید انواع کاغذ دارید، می‌توانید از طریق سایت خانه پرینتر اقدام کنید. خانه پرینتر یک فروشگاه خرید اینترنتی زیر مجموعه شرکت «سرزمین کالاهای هوشمند خاورمیانه» است.
در خانه پرینتر ما مدعی هستیم، تمامی محصولات‌مان با ضمانت «اصل بودن کالا» و «پایین‌ترین قیمت» به مشتریان عرضه می‌شود.کافی است یک بار از محصولات ما خریداری کنید تا متوجه کیفیت خوب آنها شوید.

بازگشت
ارتباط با پشتیبانی در تلگرام
ارتباط با پشتیبانی در واتس‌اپ
ارتباط با پشتیبانی در ایتا
rubika
ارتباط با پشتیبانی در روبیکا