بارکد خوان

فیلتر
مرتب‌سازی
مرتب سازی بر اساس
بارکد خوان میوا مدل MBS-6800
بارکد خوان میوا مدل MBS-6800
 
1,800,000 تومان
بارکد خوان دیتالاجیک مدل QD2590
بارکد خوان دیتالاجیک مدل QD2590
 
8,100,000 تومان
بارکد خوان میوا مدل MBS-3880
بارکد خوان میوا مدل MBS-3880
 
6,000,000 تومان
بارکد خوان بی سیم میوا مدل MBS-8300G
بارکد خوان بی سیم میوا مدل MBS-8300G
 
1,500,000 تومان
بارکد خوان با سیم زبرا Zebra Symbol LS2208
بارکد خوان با سیم زبرا Zebra Symbol LS2208
 
9,000,000 تومان
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Youjie YJ3300
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Youjie YJ3300
 
5,150,000 تومان
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Voyager 1250g
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Voyager 1250g
 
4,600,000 تومان
بارکدخوان باسیم زبرا مدل Symbol DS2208
بارکدخوان باسیم زبرا مدل Symbol DS2208
 
11,500,000 تومان
بارکد خوان دو بعدی هانی ول مدل Voyager 1450g-2D
بارکد خوان دو بعدی هانی ول مدل Voyager 1450g-2D
 
9,840,000 تومان
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Hyperion 1300g
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell Hyperion 1300g
 
8,750,000 تومان
بارکد خوان بی سیم صنعتی زبرا Zebra Symbol LI4278
بارکد خوان بی سیم صنعتی زبرا Zebra Symbol LI4278
 
19,400,000 تومان
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell HH400
بارکد خوان باسیم هانی ول مدل Honeywell HH400
 
5,400,000 تومان
بارکد خوان تک بعدی هانی ول مدل Voyager 1400g-1D
بارکد خوان تک بعدی هانی ول مدل Voyager 1400g-1D
 
7,950,000 تومان
بارکدخوان دیتالاجیک مدل Datalogic Magellan 3450
بارکدخوان دیتالاجیک مدل Datalogic Magellan 3450
 
21,800,000 تومان
بارکدخوان دیتالاجیک مدل Datalogic Magellan 3410
بارکدخوان دیتالاجیک مدل Datalogic Magellan 3410
 
15,600,000 تومان

بارکد خوان و هر آنچه باید درباره آن بدانید!

بارکد خوان که تحت عنوان رمزینه خوان نیز شناخته می شود، یکی از کاربردی‌ترین تجهیزاتی است که استفاده از آن در دنیای امروز با سرعت چشمگیری در حال افزایش است. اگر برای خرید کالاهای مورد نیازتان به فروشگاه‌های کوچک و بزرگ مراجعه کرده و یا اقلام دارویی‌تان را از داروخانه خریده باشید، مطمئنا بارکد خوان‌ها را از نزدیک دیده اید.

چقدر با کاربرد بارکد خوان ها و نحوه عملکرد آن ها آشنایی دارید؟! اصلا می دانید بارکد چیست و چرا بر روی محصولات درج می شود؟!

اگر پاسخ قانع کننده ای برای سوالات فوق در چنته ندارید، خانه پرینتر بهشت شماست. با ما همراه باشید تا سیر تا پیاز این تجهیزات را کف دستتان بگذاریم. برای آشنایی با یک محصول به دردبخور آماده اید؟!

بارکد خوان

بارکد چیست؟

برای آشنایی بیشتر با بارکد خوان، کاربردها و ویژگی های آن، بهتر است ابتدا با مفهوم بارکد آشنا شویم. بارکدها اطلاعات رمزگذاری شده ای هستند که بر روی بسته بندی اقلام گوناگون درج می گردند. اگر به یک فروشگاه مراجعه کرده و نگاهی گذرا به کالاهای موجود بیندازید، متوجه وجود بارکدها که متشکل از تعدادی خط، فاصله و نقطه هستند، بر سطح آن‌ها خواهید شد. شاید در نگاه اول فکر کنید که این خطوط بی معنی هستند و کارایی خاصی ندارند. اما حقیقت چیز دیگری است و این اشکال عجیب و غریب اطلاعات مهم بسیاری را در خود جای داده اند!

بارکدها که با اهداف مختلفی نظیر ردگیری کالاها، قیمت گذاری آن ها، انبارداری و... مورد استفاده قرار می گیرند، تنها با استفاده از بارکد خوان قابل خواندن هستند. ظهور نخستین بارکدهای دنیا به سال 1974 میلادی باز می گردد. در آن زمان شرکت ریگلی برای نخستین بار اطلاعات مربوط به آدامس‌های تولیدی خود را در قالب بارکدهایی بر روی بسته‌بندی آن‌ها درج کرد. این گونه بود که جهانیان با مفهومی تحت عنوان بارکد آشنا شدند. شاید برایتان غیر قابل باور به نظر برسد، اما این اشکال ساده و ظریف در مدت زمانی کوتاه تحولی شگرف در مدیریت انبار، کنترل موجودی، خرده فروشی و... ایجاد نمودند. امروزه هر کالایی که در انبارها ذخیره شده و در فروشگاه ها به فروش می رسد، دارای بارکد است. وجود این اطلاعات رمزنگاری شده خطاهای انسانی را تا حد قابل توجهی کاهش داده و امکان ردگیری و کنترل کالا را در فرآیند زنجیره تامین، میسر می سازد.

حال که به طور مختصر، اما مفید با بارکدها و کاربرد آن ها آشنا شدیم، وقت آن فرا رسیده که به معرفی بارکد خوان بپردازیم.

بارکد

بارکد خوان چیست؟

بارکد خوان، رمزینه خوان یا اسکنر بارکد ابزاری کارآمد است که به منظور خواندن اطلاعات ذخیره شده در بارکدها مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه نام برده اطلاعات موجود در بارکد را خوانده و آن ها را در کامپیوتر ذخیره می نماید. شاید این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که این ابزار کوچک، چگونه می‌تواند اطلاعات رمزنگاری شده را رمزگشایی کرده و آن‌ها را در اختیار کاربران قرار دهد؟!

انجام این کار بسیار ساده است. هر بارکد خوان از سه قسمت اصلی شامل سیستم نور افشانی، حسگر و رمزگشا ساخته شده است. هنگامی که دستگاه مذکور را به بارکدهای درج شده روی بسته‌بندی کالاهای مختلف نزدیک می‌کنید، نوری قرمز رنگ از سوی آن به عناصر سیاه و سفید تشکیل دهنده بارکد می‌تابد. تابش این نور موجبات اسکن بارکد و تبدیل اطلاعات ذخیره شده به متن را فراهم می سازد.

حسگر که با نام دیود نیز شناخته می شود، به نور قرمز تابیده شده از سوی سیستم نور افشانی بارکد خوان حساس است. از همین رو به شناسایی بازتاب هایی که از تابش این نور بر عناصر بارکد ایجاد شده است، می پردازد. پس از آن، یک سیگنال آنالوگ را به سوی قسمت رمزگشای تعبیه شده در ساختار بارکد خوان می فرستد تا این بخش به تفسیر و تبدیل آن به متن بپردازد. متن به دست آمده در این مرحله در کامپیوتر ذخیره شده و توسط کاربر مورد استفاده قرار می گیرد.

رمزینه خوان

انواع بارکد خوان را بشناسید!

بارکد خوان ها نیز درست مانند سایر تجهیزات فروشگاهی موجود در بازار دارای انواع متعدد و متنوعی هستند. هر یک از انواع این تجهیزات دارای ویژگی ها و قابلیت های خاصی بوده و مزایا و معایب منحصر به فردی دارند. برای آن که بتوانید بارکد خوان مورد نظر خود را از میان بارکد خوان‌های مختلف برگزیده و خریداری نمایید، می بایست توجه ویژه ای به نیازهای کسب و کارتان داشته باشید. توجه به فاکتورهای زیر نیز شما را در انجام خریدی موفق یاری می دهد:

  • سیستم بارکدینگ مورد استفاده
  • محیط و شرایط کاری
  • قدرت اسکن بارکد خوان
  • قیمت

نوع قلمی

بارکد خوان های قلمی که با نام قلم خوان نیز شناخته می شوند، ظاهری شبیه خودکار دارند. شاید باورتان نشود، اما حقیقت این است که سیستم نور افشانی و دیود حساس به نور در نوک این خودکار جای گرفته اند. برای این که بارکدهای موجود بر سطح کالا را با استفاده از این نوع بارکد خوان بخوانید، کافیست نوک قلم را با حرکتی یکنواخت بر سطح بارکد بکشید.

شاید چنین بیندیشید که بارکدخوان های قلمی در مقایسه با سایر انواع این تجهیزات گران ترند. اما حقیقت چیزی جز این بوده و قیمت این محصولات بسیار مقرون به صرفه و ایده آل است.

نوع لیزری

بارکد خوان های لیزری یکی دیگر از پرفروش ترین انواع این ابزارها هستند که به وفور در خرده فروشی ها مورد استفاده قرار می گیرند. منبع نوری این تجهیزات که به دو شکل دستی و نصبی به کار گرفته می شوند، لیزر است. گفتنی است که اسکنرهای لیزری می توانند بارکد را از فاصله 15 الی 80 سانتی متر خوانده و رمزگشایی کنند. قیمت این محصولات نیز درست مانند همنوعان قلمی آن ها بسیار اقتصادی ارزیابی شده است.

سایر انواع بارکد خوان موجود در بازار که دست بر قضا طرفداران بسیاری دارند، عبارتند از:

  • نوع CCD
  • نوع مبتنی بر دوربین

نوع قلمی

خانه پرینتر؛ عرضه کننده بهترین بارکد خوان های دنیا با قیمتی ایده آل!

فروشگاه آنلاین خانه پرینتر یکی از معتبرترین مراکز عرضه کننده دستگاه بارکد خوان در ایران است. اگر مدت هاست به دنبال رمزینه خوانی با کیفیت و اقتصادی برای استفاده در کسب و کارتان می گردید، حتما از محصولات موجود در وب سایت ما دیدن نمایید!

بازگشت
ارتباط با پشتیبانی در تلگرام
ارتباط با پشتیبانی در واتس‌اپ
ارتباط با پشتیبانی در ایتا
rubika
ارتباط با پشتیبانی در روبیکا