مانیتور

فیلتر
مرتب‌سازی
مرتب سازی بر اساس
مانیتور 27 اینچ ال جی مدل 27MP400
مانیتور 27 اینچ ال جی مدل 27MP400
 
6,150,000 تومان
مانیتور ال جی مدل 24MP400-B سایز 23.8 اینچ
مانیتور ال جی مدل 24MP400-B سایز 23.8 اینچ
 
6,300,000 تومان
مانیتور ال جی مدل 22MP400-B سایز 21.5 اینچ
مانیتور ال جی مدل 22MP400-B سایز 21.5 اینچ
 
5,700,000 تومان
مانیتور ال جی مدل 19M38HB سایز 19 اینچ
مانیتور ال جی مدل 19M38HB سایز 19 اینچ
 
4,250,000 تومان
مانیتور ال جی مدل 24MR400-B سایز 23.8 اینچ
مانیتور ال جی مدل 24MR400-B سایز 23.8 اینچ
 
5,500,000 تومان
مانیتور 21.5 اینچ ال جی مدل 22MP410
مانیتور 21.5 اینچ ال جی مدل 22MP410
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 20MK400 سایز 19.5 اینچ
مانیتور ال جی مدل 20MK400 سایز 19.5 اینچ
تماس بگیرید
مانیتور ال جی مدل 20MP48 سایز 19.5 اینچ
مانیتور ال جی مدل 20MP48 سایز 19.5 اینچ
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 22MK400H-B سایز 22 اینچ
مانیتور ال جی مدل 22MK400H-B سایز 22 اینچ
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 24MK430 سایز 24 اینچ
مانیتور ال جی مدل 24MK430 سایز 24 اینچ
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 17MB15T سایز 17 اینچ
مانیتور ال جی مدل 17MB15T سایز 17 اینچ
ناموجود
مانیتور 22 اینچ ال جی مدل 22MK430H-B
مانیتور 22 اینچ ال جی مدل 22MK430H-B
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 27UN880 سایز 27 اینچ
مانیتور ال جی مدل 27UN880 سایز 27 اینچ
ناموجود
مانیتور ال جی مدل 32UN880 سایز 32 اینچ
مانیتور ال جی مدل 32UN880 سایز 32 اینچ
ناموجود
مانیتور مخصوص بازی ال جی مدل 34WP550-B سایز 34 اینچ
مانیتور مخصوص بازی ال جی مدل 34WP550-B سایز 34 اینچ
ناموجود

آشنایی با مانیتور و پرطرفدارترین انواع آن

تکنولوژی مانیتورها تا حدودی پیچیده است. با این حال کمتر کسی پیدا می شود که با آن ها آشنایی نداشته باشد. علی الخصوص در دنیای امروز که کار با کامپیوتر به یک ضرورت غیر قابل انکار تبدیل شده است. این دستگاه های کاربردی که تصور جهان بدون وجود آن ها غیر ممکن به نظر می رسد، در انواع متعدد و متنوعی در بازار موجودند. اگر دوست دارید با مانیتورها، کاربردها و پرطرفدارترین انواع آن ها آشنا شوید، جای خوبی آمده اید. ما این مطلب را برای شما نگاشته ایم. پس تا پایان همراهمان باشید!

مانیتور

مانیتور چیست و چه کاربردی دارد؟

اگر بخواهیم خیلی ساده و صریح خدمتتان عرض کنیم، باید بگوییم که مانیتور یکی از مهم ترین قطعات سخت افزاری کامپیوتر است. اصلی ترین وظیفه ای که این دسته از تجهیزات بر عهده دارند، نمایش اطلاعات ویدئویی و گرافیکی ای است که کامپیوتر تولید می نماید. این دستگاه ها که صفحه نمایشی تلویزیون مانند هستند، این کار را از طریق کارت ویدئو انجام می دهند. این از تعریف ساده و صریح مانیتور. حال بیایید کمی علمی تر به قضیه نگاه کنیم!

مانیتورها از جمله وسایل خروجی الکترونیکی محسوب می شوند که در راستای نمایش اطلاعات گرافیکی، تصویری، ویدئویی و حتی متنی مورد استفاده قرار می گیرند. اگر جایی از این دستگاه تحت عناوین گوناگونی همچون ترمینال نمایش ویدئو (VDT) یا واحد نمایش ویدئو (VDU) یاد کردند، اصلا تعجب نکنید!

خُب حالا یک سوال مهم؛ مانیتور تصاویر نمایش داده شده را از کجا می آورد؟!

همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، این تصاویر توسط کارت ویدئوی کامپیوتر تولید شده و برای نمایش در اختیار صفحه نمایش قرار می گیرند. ابداع نخستین مانیتور مخصوص کامپیوتر به سال 1973 باز می گردد. مانیتورهایی که در آن دوران تولید می شدند، صفحه نمایشی فلورسنت با لامپ های کاتدی داشتند. سنگینی وزن، بزرگی ابعاد و در نتیجه اشغال فضای قابل توجه یکی از بارزترین ویژگی های مانیتورهای قدیمی بود که سازندگان را به ساخت مانیتورهایی با نمایشگر تخت واداشت.

حال که کم و بیش با این دسته از قطعات سخت افزاری کامپیوتر و تاریخچه شان آشنا شدیم، زمان آن فرا رسیده که به معرفی انواع این تجهیزات بپردازیم. برای یادگیری یک مبحث کاربردی آماده اید؟!

صفحه نمایش

آشنایی با انواع مانیتور بر اساس نوع پنل

همان طور که قبل تر نیز گفتیم، مانیتورها انواع گوناگونی دارند. دسته بندی این دستگاه ها بر اساس معیارهای مختلفی نظیر نوع پنل و کاربرد صورت می پذیرد. در ادامه هر یک از انواع این تجهیزات را معرفی و به اختصار مورد بحث و بررسی قرار می دهیم.

انواع مانیتور بر اساس نوع پنل

نوع CRT

صفحه نمایش های CRT نخستین صفحه نمایش هایی بودند که پا به عرصه وجود گذاشتند. این تجهیزات که امروزه رو به منسوخ شدن گذاشته و جای خود را به نمایشگرهای دارای صفحه تخت داده اند، از یک تفنگ برای شلیک اشعه ای از الکترون ها برخوردارند. این پروتو به درون نمایشگر پرتاب شده و بدین ترتیب زمینه ایجاد تصویر بر روی صفحه را فراهم می سازد. جالب است بدانید که تفنگ های تعبیه شده در ساختار این تجهیزات تنها قادر به نمایش سه رنگ قرمز، سبز و آبی یا به اصطلاح RGB می باشند. حتما این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده که تکلیف باقی رنگ ها چه می شود؟!

سایر رنگ ها از ترکیب این سه رنگ ساخته شده و در صفحه نمایش نشان داده می شوند!

صفحه نمایش CRT

نوع پنل تخت

پس از آن که نمایشگرهای CRT به دلیل برخورداری از وزن زیاد و ابعاد قابل توجه منسوخ شدند، پای مانیتورهای سبک دارای پنل تخت به بازار باز شد. این دسته از تجهیزات که ابعاد کوچکتری دارند، فضای کمتری را اشغال نموده و از همین رو محبوب ترند. شاید برایتان عجیب و غیر قابل باور به نظر برسد، اما حقیقت این است که مصرف برق صفحه نمایش های تخت در مقایسه با نوع CRT بسیار کمتر است!

صفحه نمایش های پنل تخت برخلاف نوع CRT فاقد اشعه های مضر بوده و از همین رو کارایی گسترده تری دارند. پُر واضح است که قیمت این تجهیزات در مقایسه با ویژگی های منحصر به فرد و قابلیت های مثال زدنی شان بیشتر از نوع اشعه کاتدی است!

گفتنی است که این دسته از صفحه نمایش های پرفروش در ابعاد مختلفی همچون ابعاد زیر و حتی بزرگتر در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرند:

  1. 15 اینچ
  2. 17 اینچ
  3. 18 اینچ
  4. 19 اینچ

صفحه نمایش تخت

نوع لمسی

مانیتورهای لمسی که این روزها استفاده از آن ها به طرز حیرت آوری در میان کاربران باب شده است، نقش یک وسیله ورودی را ایفا می کنند. با وجود این صفحه نمایش ها دیگر نیازی به ماوس و کیبورد نخواهید داشت. می توانید خیلی ساده و از طریق قلم نوری یا انگشت با کامپیوترتان تعامل برقرار نمایید!

نوع ال ای دی

نوع ال ای دی

نمایشگرهای ال ای دی که بسیار سبک و بادوامند، یکی از پرفروش ترین انواع مانیتورهای تخت محسوب می شوند. منبع نور تعبیه شده در این نمایشگرها که استفاده از آن‌ها در تجهیزات الکترونیکی کوچک و بزرگ نظیر لپ‌تاپ ها بسیار مرسوم می باشد، یک پنل ال ای دی است. قیمت مناسب، مصرف برق ناچیز، قابلیت اطمینان، داشتن کنتراست پویاتر و... همه و همه از مهم ترین مزایای صفحه نمایش های LED محسوب می شوند.

ال-ای-دی

نوع OLED

مانیتورهای نوع OLED که جزء محبوب ترین صفحه نمایش های موجود در بازار به شمار می آیند، در مقایسه با نوع LED از بهره وری بالاتری برخوردارند. ضخامت این تجهیزات کمتر از نوع ال ای دی، نور آن ها بیشتر و نرخ نوسازی و کنتراست‌شان بهتر است. جالب است بدانید که این دسته از تجهیزات به دلیل بهره مندی از فناوری OLED که یک از معروف ترین فناوری های ساطع کننده نور است، احتیاجی به نور پس زمینه ندارند. حقیقتا هرچه از کیفیت و کارایی صفحه نمایش های نوع OLED برایتان بگوییم، حق مطلب را ادا نکرده ایم.

oled

سایر صفحه نمایش های پرطرفدار عبارتند از:

  1. صفحه نمایش DLP
  2. صفحه نمایش TFT
  3. صفحه نمایش صفحه پلاسما

انواع مانیتور بر اساس نوع کاربرد

نوع گیمینگ

صفحه نمایش گیمینگ که از آن تحت عنوان صفحه نمایش مخصوص بازی نیز یاد می کنند، قابلیت ها و امکاناتی منحصر به فرد دارد. این نوع مانیتور، زمینه ای را فراهم می سازد که شما بتوانید از حداکثر قدرت خروجی کارت گرافیک و CPU در هنگام بازی استفاده کرده و اوج لذت و هیجان را تجربه نمایید. برای مثال تاخیر این نمایشگرها بسیار ناچیز و رفرش ریت آن ها بسیار بالاست.

اگر فکر می کنید مانیتورهای گیمینگ تنها مخصوص بازی بوده و هیچ استفاده دیگری ندارند، سخت در اشتباهید. شما می توانید این تجهیزات را برای انجام امور روزمره مورد استفاده قرار داده، با استفاده از آن ها کارهای اداری تان را انجام دهید و...

این دسته از نمایشگرها که نمایشگر مورد علاقه گیمرهای مبتدی و حرفه ای هستند، توسط شرکت های صاحب نامی همچون الجی، سامسونگ، پاناسونیک و... در ابعاد گوناگون ساخته می شوند.

صفحه نمایش گیمینگ

نوع معمولی

مانیتورهای معمولی که تفاوت های بارزی با نوع گیمینگ دارند، یکی دیگر از کاربردی ترین انواع صفحه نمایش موجود در بازار محسوب می شوند. آنچه باعث ایجاد تمایز میان نوع معمولی و گیمینگ این تجهیزات شده، تفاوت در قابلیت های آنان در با در نظر گرفتن نوع کاربریشان است. لازم به ذکر است که این دستگاه ها قابلیت خاصی نداشته و برای انجام امور روزمره مناسب هستند.

بهترین مانیتورهای دنیا را از خانه پرینتر بخرید!

خانه پرینتر یکی از بزرگترین و معتبرترین مراکز فروش مانیتور در ایران است که هر چه از کیفیت محصولات و تناسب قیمت هایش برایتان بگوییم، کم گفته ایم. اگر به فکر خرید یک صفحه نمایش اورجینال، کاربردی و مقرون به صرفه برای بازی یا انجام امور روزمره هستید، حتما از سایت فروشگاه آنلاین خانه پرینتر دیدن کنید!

بازگشت
ارتباط با پشتیبانی در تلگرام
ارتباط با پشتیبانی در واتس‌اپ
ارتباط با پشتیبانی در ایتا
rubika
ارتباط با پشتیبانی در روبیکا