کاغذ

فیلتر
مرتب‌سازی
مرتب سازی بر اساس
کاغذ A4 کپی مکس Copimax paper A4
کاغذ A4 کپی مکس Copimax paper A4
 
175,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل Executive بسته 500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس مدل Executive بسته 500 عددی
 
175,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل KNS بسته 500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس مدل KNS بسته 500 عددی
 
170,000 تومان
کاغذ A4 سل پرینت Cell print A4 paper
کاغذ A4 سل پرینت Cell print A4 paper
 
185,000 تومان
کاغذ A4 دبل آ  Double A paper A4
کاغذ A4 دبل آ Double A paper A4
 
220,000 تومان
کاغذ رنگی کپی مکس سایز a4 بسته 500 برگی
کاغذ رنگی کپی مکس سایز a4 بسته 500 برگی
 
260,000 تومان
کاغذ A4 هیما بسته 500 برگی
کاغذ A4 هیما بسته 500 برگی
 
178,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس مدل EXCLLENT80
کاغذ A4 کپی مکس مدل EXCLLENT80
 
175,000 تومان
کاغذ رنگی A4 کپی مکس 10 رنگ
کاغذ رنگی A4 کپی مکس 10 رنگ
 
370,000 تومان
کاغذ رنگی کپی مکس a4 بسته 500 برگی
کاغذ رنگی کپی مکس a4 بسته 500 برگی
 
170,000 تومان
کاغذ A4 نامدار مدل premium
کاغذ A4 نامدار مدل premium
 
175,000 تومان
کاغذ A4 نامدار مدل popular
کاغذ A4 نامدار مدل popular
 
168,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس DIGITAL Executive
کاغذ A4 کپی مکس DIGITAL Executive
 
175,000 تومان
کاغذ A4 سل پرینت بسته 5 عددی
کاغذ A4 سل پرینت بسته 5 عددی
 
1,050,000 تومان
کاغذ A4 کپی مکس بسته 2500 عددی
کاغذ A4 کپی مکس بسته 2500 عددی
 
970,000 تومان

کاغذ

کاغذ از زمان‌های دور تاکنون نقش مهمی را در انتقال، ثبت و ذخیره اطلاعات داشته است و با پیدایش جوهر و مرکبات رنگی, این نقش به‌مرورزمان پررنگ‌تر شده است. کاغذ از فشرده شدن و متراکم شدن الیاف سلولزی به وجود می‌آید.

انواع کاغذ

کاغذها را ازنظر مصرف و کاربردی که می‌توانند داشته باشند به انواع مختلفی دسته‌بندی می‌شوند مانند، کاغذ تحریر, کاغذ گلاسه، کاغذ الوان و ... . یک نوع از کاغذ تحریر کاغذ a4 کپی مکس است.

فروش عمده کاغذ

خانه پرینتر مرکز پخش عمده کاغذ, کاغذ a4، کاغذ a5 و کاغذ a3 باکیفیت و مرغوب وارداتی را باقیمت مناسب و بسته‌بندی کارتن دار، در اختیار خریداران کاغذ قرار می‌دهد. این کاغذها با برش لیزری و گراماژ مناسب می‌باشند

خرید کاغذ

برای خرید کاغذ چند برگ خرید را در نظر داشته باشید، برش لیزری کاغذ یا برش گیوتین کاغذ، وارداتی بودن کاغذ، کاغذ تولید داخل و بسته‌بندی کاغذ. تمام این موارد در قیمت کاغذ مؤثر هستند. برش لیزری کاغذ آسیب کمتری را به دستگاه وارد می‌کند.

آشنایی با ۱۴ نوع از رایج‌ترین انواع کاغذ

کاغذها انواع مختلفی دارند. کافی است سری به بازار تهران و یا لوازم التحریرها و … بزنید تا با انواع کاغذ آشنا شوید. برخی از کاغذها محصول وطن هستند و برخی دیگر در لیست واردات ایران قرار دارند.

آشنایی کوتاه و مختصر با انواع کاغذ و مقوا

1. کاغذ تحریر یا (Writing Paper)

Writing and Printing Paper یا کاغذ تحریر، 2 نوع مختلف (coated) اندودشده و (uncoated)اندودنشده دارد. مدلی که اغلب مردم آن را به عنوان کاغذ تحریر می‌شناسند، نوع uncoated است که از هر دو طرف آن می‌توان برای کار چاپ استفاده کرد و جوهر پس نمی‌دهد.

کاغذهای uncoated در سایزهای مختلف 100 در 70، 60 در 90 و گراماژهای 50-55-60-65-70-75-80-100 و 120 تولید می‌شوند. این نوع کاغذها برای نوشتن با خودکار مناسب هستند.

کاغذهای تحریر به دلیل اینکه کیفیت چاپ بهتری دارند، گران‌تر بوده و به رنگ‌های سفید و طرح‌های خط‌دار و بدون خط تولید می‌شوند. بیشترین نوع گراماژ کاربردی آنها، مدل‌های ۷۰ و ۸۰ گرمی است.

2. کاغذ گلاسه (Coated Paper)

کاغذ گلاسه، مرغوب‌ترین نوع کاغذ است که به آن کاغذ اندودشده نیز می‌گویند. این نوع کاغذ دورو بوده و سطحی صاف، هموار و مقاوم دارد. جوهر در کاغذهای گلاسه به صورت یکنواخت جذب می‌شود. هرچه گراماژ کاغذ بیشتر باشد، کیفیت چاپ روی آن بهتر خواهد بود.

کاغذهای گلاسه دو نوع مات و براق دارند و به صورت یک رو یا دورو به بازار عرضه می‌شوند. سایزهایی که کاغذ گلاسه ارائه می‌شود، ۱۰۰ در ۷۰ و ۶۰ در ۹۰ هستند. کاغذهای گلاسه در گراماژهای مختلف همچون ۷۰-۸۰-۹۰-۱۰۰-۱۱۳-۱۱۸-۱۳۵-۱۴۸-۱۷۰-۲۰۰-۲۵۰-۳۰۰-۳۵۰ تولید می‌شوند. به یادداشته باشید، هرچه خمیر شیمیایی که در ساخت کاغذ گلاسه به کار گرفته شده مرغوب‌تر باشد، کیفیت کاغذ گلاسه بهتر خواهد بود.

3. کاغذ گلاسه مات (Matt Coated Paper)

کاغذ گلاسه مات اندودشده، نوعی خمیر چینی در پوشش سطحی دارد که موجب صافی سطح شده و مرکب روی آن بهتر جذب خواهد شد. براساس نوع پرداختی که روی کاغذهای مات انجام می‌گردد، به اسامی مختلف همچون مات، ساتن، مخمل و یا ابریشم نام‌گذاری می‌شوند.

کاغذهای مات شاید در نگاه اول بسیار صاف و نرم به نظر بیایند، اما در مقایسه با کاغذ گلاسه، زبر و خشن هستند. از این نوع کاغذ به همراه کاغذهای گلاسه برای چاپ‌های باکیفیت استفاده می‌کنند.

۴. کاغذ کالک

یکی دیگر از انواع کاغذ، کاغذ کالک است که به کاغذهای مکانیکال و حجیم شده معروف هستند. این نوع کاغذ، ظاهری صیقلی، شفاف و با رنگی کدر و یا روغنی دارند. چاپ روی این کاغذها به خوبی انجام می‌شود. کاغذهای بالکی یا بالک، رنگی متمایل به زردی دارند و بسیار مشابه کاغذهای کاهی قدیم هستند. این نوع کاغذها به دلیل رنگشان به نظر گرم‌تر هستند و باعث خستگی چشم خواننده نمی‌شوند.

5. کاغذ کرافت (kraftpaper)

کاغذهای کرافت نیز از انواع کاغذ بوده و کاغذهایی کاهی رنگ هستند که در گرماژهای مختلف کاربرد متفاوتی دارند. به گونه‌ای که در گرماژ ۸۰ گرمی در بسته‌بندی پوشاک، مواد غذایی، آجیل و … استفاده می‌شوند و گرماژ ۳۰۰ گرمی آنها مناسب چاپ است. این کاغذها در دو نوع ایرانی و سوئدی در بازار موجودند. کاغذ سوئدی بافتی لطیف‌تر، یکدست‌تر داشته و رنگش نیز روشن‌تر است.

6. کاغذ روزنامه (News Print)

کاغذهای روزنامه از خمیر مکانیکی و اندکی خمیر شیمیایی تهیه می‌شوند. گرماژ این کاغذها، اغلب بین ۴۵ تا ۵۰ گرم در هر مترمربع است و به نسبت ارزان قیمت هستند و به شکل رول و یا ورق به بازار عرضه می‌شوند. این کاغذها جذب بالایی دارند و برای چاپ روزنامه با ماشین افست و یا لترپرس استفاده می‌شوند. کاغذهای روزنامه از تفاله چوب ساخته شده و مقاومت کمی در برابر نور دارند و به راحتی تغییر رنگ می‌دهند.

7. کاغذهای مکانیکی (Mechanical Printing)

کاغذهای مکانیکی در خمیرشان کمی مواد شیمیایی دارند و همین مسئله موجب شده تا جنس بهتری به نسبت کاغذهای روزنامه داشته باشند. این نوع کاغذ با پرداخت مناسب می‌تواند جایگزین کاغذهای تحریر ارزان قیمت شود. کاغذهای مکانیکی به دلیل مواد مخلوط شده در خمیر و عدم جذب یکنواخت جوهر، ظاهر یکسانی ندارند.

8. کاغذ مکانیکی با سطح بسیار صاف (Mechanical Sc printing)

کاغذهای مکانیکی، گراماژی بین ۵۴ تا ۸۰ گرم داشته و خمیر آنها مواد معدنی بیشتری دارد. این کاغذها بسیار شفاف هستند که دلیل این شفافیت نیز پرداختن بسیار بالای سطح کاغذ با نوردهای کلندر است. از این نوع کاغذ مکانیکی برای کارهای چاپی مثل مجله کاتالوگ و ضمائم رنگی شیک و مجلل استفاده می‌شود.

9. کاغذ چسب (Gummed Paper)

کاغذهای چسب نیز از انواع کاغذها هستند که متنوع ساخته شده و کاربردهای مختلفی دارند. از جمله، انواع کاغذ چسب می‌توان به کاغذهای (MF)، کاغذ گلاسه، کاغذ رنگی و کاغذ کرومو اشاره کرد. این مدل کاغذها به شکل ورقه‌ای عرضه می‌شوند.

10. کاغذهای فتوکپی (Duplicators)

همانطور که از نام کاغذهای فتوکپی مشخص است، این مدل کاغذ، مناسب دستگاه پرینتر و فتوکپی است. گراماژ این نوع کاغذ ۷۰ یا ۸۰ گرم بوده و در رنگ‌های سفید و یا متنوع تولید می‌شوند.

11. کاغذ جلد (Cover Paper)

یکی دیگر از انواع کاغذ که به آن کاغذ «شمیم» نیز شهرت دارد، کاغذ جلد یا Cover Paper است. این مدل کاغذ بسیار ضخیم بوده و قابلیت تاشدن دارند. کاغذهای جلد به شکل ساده و یا سطح برجسته تهیه می‌شوند.

12. کاغذ کارتریج (Cartridge)

کاغذ Cartridge از مدل کاغذهای مرغوب است که ضخامت نسبتا خوبی دارد . این نوع کاغذ از خمیر چوب با الیاف کوتاه ساخته شده و گراماژ آن بین 60 تا 170 گرم و بالاتر است. سطح کاغذ بسته به نوع مصرفی آن به صورت خشن، نیمه خشن و بدون پرداخت و با پرداخت تولید می‌شود.

13. کاغذ سربرگ و چند نسخه‌ای (Bank and Bonds)

Bank and Bonds کاغذهای سربرگ و چند نسخه‌ای که به کاغذهای کرم رنگ نیز شهرت دارند، برای کارهای تایپی استفاده می‌شوند. این نوع کاغذها مات هستند و در اداره‌ها بیشتر برای تایپ استفاده می‌شوند.

کاغذهای Bank and Bonds دو نوع دارند، در خمیر نوع مرغوب آنها از پارچه و نوع معمولی از خمیر چوب استفاده می‌شود.

۱۴. کاغذ افست

نوع دیگری از کاغذ مدل افست است که برای چاپ لیتوگرافی کاربرد دارد. این کاغذها کمی سفیدتر از کاغذهای کارتریج هستند. کاغذهای افست بدون پرز بوده و به خوبی پرداخت می‌شوند.

و اما در آخر…

تا اینجا شما را با مهم‌ترین انواع کاغذ آشنا کردیم. چنانچه قصد خرید کاغذهای مختلف دارید، می‌توانید از طریق سایت خانه پرینتر اقدام کنید. خانه پرینتر یک فروشگاه خرید اینترنتی زیر مجموعه شرکت «سرزمین کالاهای هوشمند خاورمیانه» است.

در خانه پرینتر ما مدعی هستیم، تمامی محصولات‌مان با ضمانت «اصل بودن کالا» و «پایین‌ترین قیمت» به مشتریان عرضه می‌شود.کافی است یک بار از محصولات ما خریداری کنید تا متوجه کیفیت خوب آنها شوید.

بازگشت
ارتباط با پشتیبانی در تلگرام
ارتباط با پشتیبانی در واتس‌اپ
ارتباط با پشتیبانی در ایتا
rubika
ارتباط با پشتیبانی در روبیکا